Ny blogg og nettsted for bærum pikekor

de to siste månedene har gått med til:

Bærum Pikekor har fått nytt nettsted

En takknemlig oppgave kan man kanskje si —

— styret kontaktet meg i slutten av august. I forbindelse med spørreskjemaet som ble sendt ut før sommerferien, var jeg ganske tydelig på hva jeg tenkte om korets synlighet og ikke minst usynlighet på nettet og tilbød mine kunnskaper som hjelp til å utforme noe mer aktuelt, dersom det var ønskelig. Vi avtalte et møte på korøvelsen 10. september og i forkant fikk jeg tilsendt en liste med ønsker fra styret som jeg brukte i arbeidet med utformingen av det jeg skulle presentere og snakke rundt.


for meg har det vært både spennende og lærerikt, og gitt meg en unik sjanse til å spre mine synspunkter om den fantastiske dynamikken som ligger i blogg og blogging kontra gammeldagse statiske nettsider. nettopp det å få muligheten til og utforme et dynamisk nettsted som i hovedsak ivaretar de opprinnelige ønskene fra styret, samtidig som vi spiller på lag med wordpress.

jeg kan vel si det slik; samarbeidet med en samvittighetsfull og dyktig it-ingeniør, som ikke gir seg før han finner løsninger og som setter stor ære i å lykkes, har virkeliggjort dette prosjektet.

nå gjenstår det å overbevise brukerne om at dette er tingen og stedet —

Nettstedet som det fremstår i dag 29.10.2009 er et utgangspunkt, basert på WordPress og dugnad — så er håpet at det skal videreføres som et levende dynamiske møtested for oss som er interessert i kor og sang på siden av alt det andre vi driver med, det er nå opp til medlemmer og foreldre i Bærum Pikekor som har kunnskaper eller lyst til å bidra og lære noe nytt.

Velkommen til Bærum Pikekor sin nye blogg, nettsted og møteplass —

J;_)))


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar