referat fra kurs i redesign

det var 5 spendte kursdeltagere, en måtte holde sengen med svineinfluensa, og en gira kursleder som startet ut fredag kveld med presentasjon av oss seg selv og vårt ståsted —

formaliteter til side ble det tid for å vise hva de hadde funnet frem fra skuffer og skap. arbeidet med å se muligheter og få tingene til å fungere sammen begynte, denne prosessen tar tid så etter 3 timer og en natt til å tenke, modnes idéene til lørdagen.

for alle på helgens redesignkurs i sandvika ble det 3 dager med intens jobbing i over 15 timer; — lisbet oppsummerer det på denne måten:

Detaljer fra et livDet var så hyggelig og morsomt og være på kurs hos deg.

Vi var jo så forskjellige vi som var der, men det ble et koselig samarbeide og man ble veldig interessert i de andres prosjekter.

Min kjole er ferdig 😀

kursleder svarte på hyggelig mail med foto:

Flott at du ble ferdig, er det greit at jeg skriver et lite innlegg og viser frem kjolen din?

lisbet bestemte seg for å skape noe nytt av en topp i trikot-stoff og en skjorte i crushed indisk bomull, som hun bandt sammen med et liv i et fast bomullsstoff, som en av de andre deltagerne hadde med. hun falt pladask for dette og fikk en bit til antrekket sitt.

de andre ble ikke helt ferdige med sine prosjekter, heldigvis kom vi oss gjennom isying av glidelås — tone, inger, siril og kari jeg skriver innlegg og forteller om prosjektene deres så snart jeg får tilsendt foto, gleder meg veldig til å se de ferdige kreasjonene.

som en oppsummering før alle forsvant hver til sitt ble det ymtet om at deltagerne ønsket muligheter for videreutvikling. jeg starter derfor med påfyllskvelder for kursdeltagere som har gått på mine kurs i slutten av januar 2010.

J;_)))