egoIST

Født i Beirut i 1958, fra Bærum, bosatt på Torp i Fredrikstad, egoIST, kvinne, mor, kone, kj@reste, klesdesigner og snart bunadtilvirker, samt nysgjerrig blogger …

kreerer uavhengig av mote og trender, en lek uten grenser, med masse humor og glede som utgangspunkt for arbeidet, noe som gir unike resultater …

ingebjørg sommeren 2008

Fra høsten 2007 brukte jeg ufattelig mye tid interaktivt på nettet og samtidig IRL for å finne den helt spesielle personen, som ønsker å være vitne til mitt liv … etter ett års prøving, feiling og masse læring og mange nye beskjentskaper, fant vi hverandre :_)))

Nå fokuserer jeg på fortsettelsen samtidig som jeg er mye på nettet, via bloggen min kreasjoner, den åpner for et nytt kapittel i tilværelse min, nå også som blogger med tilgang på den uuttømmelig, grenseløs kilden til inspirasjon, som internettet utgjør, utvilsomt nyttig og lærerikt for meg personlig og spesielt det jeg driver med, de jeg er vitne til rundt meg og i særdeleshet de to som står meg nærmest  J;_)))