la humla suse -- fra bussholdeplassen i Johnsrudgata i Lommedalen

La humla suse slik som #Johnsrudgata

En svak eim av roser treffer meg når jeg nærmer meg bussholdeplassen, min favorittduft. Hekken med nyperoser blomstret fantastisk i den varme solen.

Jeg har noen minutter til overs før bussen kommer og mobilen med kamera er alltid lett tilgjengelig. Som så mange andre har jeg også gått over til appbillett.

Så, etter å ha tatt bildene blir jeg klar over summingen.

Det kryr av summende arbeidende humler fra hekken og de tar virkelig opp kampen med lyden av gressklipperen som går på golfbanen og en tilfeldig motorsag fra oppi lia.

Nå har jeg blitt så besnæret av disse intensivarbeiderne at jeg sjekker dem ut hver dag.

Kanskje jeg i morgen er heldig å får et nærbilde av en av disse naturens hjelpere som ikke enser annet enn de skarpt rosafiolette nyperoseblomstene…

20140621 Nyperosehekken - ingen humler i sikte
Nyperosehekken 21. juni 2014 Jeg hører summingen, men ingen humler i sikte, det er ganske kaldt i dag så kanskje de liker seg bedre i sol og varme slik som oss J;_D))

Ta oppfordringen fra Humlestafetten 2014 og hjelp til med å la humla suse:

Alle med hage, balkong eller fellesareal kan hjelpe humlene ved å: Plante humlefavoritter, ikke bruke gift og ved å tilby humla bolig. Les mer om hvordan hjelpe her.

Hekken har blomstret i flere uker allerede og skyter fremdeles masse knopper til forlystelse for humlene.

Det kommer til  å bli en masse nyper på disse buskene til høsten etter den iherdige innsatsen humlene gjør i disse dager på min bussholdeplass.

PS: Om jeg er heldig ligger det snart et bilde av humla her J;_D))

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “La humla suse slik som #Johnsrudgata”

  1. Huldra avatar

    Åh.. Det lukter så utrolig godt av nyperoser, og summingen er behagelig for øret. Der må det være koselig å vente på bussen 🙂

    God sommer fra Huldra, som fant deg via humlestafetten hos Moseplassen 🙂

Legg igjen en kommentar