ny kulturportal i bærum

egentlig var jeg på utkikk etter å få bekreftet at bugge wesseltoft spiller på musikkflekken i morgen og googlet for å sjekke:

Musikkflekken | onsdag 02/09/2009 21:00

Bugge Wesseltoft er en av de mest markante skikkelsene innen norsk jazz. På 1990-tallet beveget han seg over fra å spille i en nordisk jazztradisjon til å spille i en retning kalt NuJazz. – NuJazz er en variant av jazz med innslag av elektroniske og digitale elementer.

og jeg fant at på bærums nye kulturportal:

vil du nå kunne lese og søke informasjon om alt som skjer i Bærum Kulturhus (i Store Sal og på Foajescenen), Sandvika Teater, Musikkflekken og på Lille Scene.

bærumkulturhusbeta

kulturarenasjef morten walderhaug ønsker velkommen:

Kjære publikum!

Det er med stor glede vi presenterer høstens program for Bærum Kulturhus.

Nytt i høst er vår serie med faste lørdagsmatineer. Hver lørdag kl. 14:00 blir det mulig å nyte en god kopp kaffe til små forestillinger og konserter av flotte kunstnere og kulturpersonligheter. Enda en grunn til å legge turen til Sandvika lørdags ettermiddag!

Musikkflekken er i ferd med å bli Sandvikas nye «Hot Spot». I motsetning til hovedstadens klubbscener, praktiseres ingen 18 års aldersgrense på Flekken. Vårt fokus er å stimulere publikums musikkinteresse og skape en arena hvor både kjente- og mindre kjente band og artister møter sitt publikum.

så dermed blir det inspirasjon midt i uken med bugge på musikkflekken i morgen onsdag kl. 21 …

J;_)))


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar