nyhetsbrev fra jasiden u32

i dag fikk jeg tilsendt første mail med nyheter fra jasiden siden jeg meldte meg inn 21. juli, ifølge nyhetsbrev u32 søker europabevegelsen ny generalsekretær, kommentar av elin ørjasæter i e24:

Europa:
Drømmejobb ledig

Torsdag ble jobben som generalsekretær i Europabevegelsen lyst ut. Det er drømmejobben for den som vil påvirke norsk politisk historie
Publisert: 07.08.09 11:52, Oppdatert: 07.08.09 12:15

Da Paal Frisvold overtok ledelsen av Europabevegelsen i vår, innledet det en ny tid for EU-tilhengerne. Mens generalsekretær Grete Berget og leder Svein Roald Hansen lydig har ventet på at politikerne vil våkne, gir Frisvold en god dag i politikerne. Han vil bygge folkebevegelse i stedet.

etter å ha fordypet meg litt i jasiden synes jeg det er ganske fantastisk at vi fremdeles ikke er fullverdige medlemmer av eu til tross for at europabevegelsen startet sitt arbeid i norge allerede i 1949 … det sier vel mer om det norske folk enn om det arbeidet som er gjort, dagens general-sekretær grete berget sier:

Europabevegelsen i Norge fyller 60 år. – Det er med stolthet, ære og takknemlighet vi ser tilbake på det initiativ de vidsynte kvinner og menn tok da de stiftet Europabevegelsen i 1949. Nå skal vi videre, og med optimisme og framtidstro skal vi ta nye tak for at Norge skal finne sin rette plass i Europa, som fullverdig partner sammen med EU-landene. Vi er underveis.

jeg tar Paal Frisvold på ordet om å bygge bevegelse og gjør alvor av det jeg lovet meg selv i mitt første innlegg om jasiden:

  • engasjerer meg i “å overbevise andre også”
  • nøder også tvilerne til å høre gratulasjoner fra politikere og kjentfolk i forbindelse med

60 års jubileet i år, også del 2

  • oppfordrer alle som ønsker norge inn i eu til å bli med

jeg er enig med elin i hennes konklusjon på hvem som bør søke jobben og ønsker europabevegelsen lykke til i prosessen med å ansette rett person i stillingen 😀

fortsettelse følger J;_)))


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar