kreativitet på tvers av fag

samarbeidspartnere og -prosjekt har det vært flere av og flere vil det bli i fremtiden, det er slik jeg jobber og trives med å tilegne meg ny lærdom og kunnskap.

I tiden frem mot utstillingen på Kulturhuset i Sandvika 9. januar – 25. februar 2008 ble det skapt malerier og tekstile grafiske uttrykk på tvers av fag, prosjektet ISSIST var et samarbeid mellom Idun Synneve Slevikmoen og Ingebjørg Synnøve Thoresen.

[singlepic=1,320,240,,left]BLIST design er et samarbeid mellom Beate Leirtun og Ingebjørg Synnøve Thoresen. Antrekk og plagg blir til i en kreativ prosess hvor tekstur, farger og fasong spiller sammen. Beate maler og Ingebjørg designer og syr. Noen ganger males metervare før plagget blir sydd, andre ganger males plagget etter det er ferdig. BLIST design er de plagg de lager felles. Kulminert i catwalk på Ullensaker kulturhus i Jessheim 18. mars 2007.

hjertet av Sandvika«Fusion» nytt, spennende og annerledes, skulpturell tekstil og montasjer samarbeidet med bl.a. Ole Magnus Grønli og Morten Golimo foto, Idun Synneve Slevikmoen maleri. Digitaltrykk som ble til 3 forskjellige uttrykk. vist i galleriet Ateliér Løkkeparken 23. september – 1. oktober 2006.

«Hjertet av Sandvika» kom i til under Sandvika byfest 2006, 120 forbipasserende hjalp til med å sy et sting eller flere fra onsdag 23. til lørdag 26. august da det ble hengt opp på Løkke bro under Elvelangs kl. 22-24 lørdag kveld.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: